Trabzon’un Çaykara İlçesinde Ortaokul öğrencileri tarafından Üreten Eller Atölyesine bir ziyaret gerçekleştirildi.
Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu yönetiminde 14 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret etkinliğine öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Üreten Eller Atölyesinde üretim stantlarını gezen öğrencilere görevliler tarafından üretilen hediyelik eşyaların üretim şekilleri hakkında bilgi verildi.
Ayrıca Atölye Sorumlusu Ali Şahin ve Bölüm Sorumlusu Aysun Kaplan tarafından öğrencilere atölyede üretilen ürünler ile ilgili olarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Öğrenciler görevliler refakatinde makineler ile iş yaparak çalışmalara aktif olarak da katılım sağladılar.
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu şu ifadelere yer verdi.

Her iki Okul olarak da öğrencilerimizin eğitimde akademik başlarılarının yanı sıra sosyal hayatta da yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri ve sosyal hayatı aktif olarak tanımalarına çok büyük bir önem veriyoruz.
Bu bakımdan öğrencilerimize yönelik bir çok etkinlik ve organizasyon gerçekleştiriyoruz. Bu organizasyonlardan bir tanesi de Üreten Eller Hediyelik Eşya Atölyesi.Çaykara İlçesinin en önemli istihdam merkezlerinden bir tanesi.
Bu gün öğrencilerimiz ile birlikte Atölyede incelemelerde bulunarak üretilen Hediyelik Eşyalar ile ilgili hem bilgi aldık hem de çalışmalara aktif olarak katılım sağladık
Başta Ali Şahin ve Aysun Kaplan olmak üzere öğrencilerimiz ile çok yakından ilgilen tüm görevlilere okullarımız ve öğrencilerimiz adına teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.


