Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı İftar Organizasyonunda Turizm Merkezi Uzungöl’de öğrenciler ile buluştu.

Organizasyon kapsamında Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz tarafından Ça

Date:

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı İftar Organizasyonunda Turizm Merkezi Uzungöl’de öğrenciler ile buluştu.

Organizasyon kapsamında Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz tarafından Çaykara İlçesinde öğrenim gören yetim ve öksüz 80 öğrenci aileleri ile birlikte İftar Organizasyonu için Uzungöl’e davet edildi.

5 Mart 2026 Perşembe akşamı gerçekleştirilen iftar organizasyonuna  Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara Sosyal Yardımlaşma İlçe Başkanı Mesut Selçuk,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Fatih Karakışla ile öğretmen ve öğrenciler katılım sağladılar.

Kaymakam Sapmaz ve Başkan Tok gerçekleştirdikleri konuşmalarda Ramazan Ayının manevi değeri insanlar arasındaki birlik,bereberlik ve kardeşlik bağının güçlendirilmesinden söz ederek öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Organizasyonun son bölümünde ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Önceki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related